Acerca de

2022 Nomineringer

DDS_ikon2022.jpeg

Årets Souschef indstillinger 2022

 

Nominerings middags deltagere; Mission completed:

 

Årets Souschef 2022, følgende 7 er indstillet med valgte kreationer serveres 29 maj på nomineringsevent på Nr.Vosborg :

 

Markus Kop, Bjørnekælderen

 

Hvide asparges - Jomfruhummer - Consomme

 

Steven Ackermann, Studio

 

Hvid Asparges, hvid fisk og hvid soya.

 

Mads Lønborg, Alimentum

 

Stenbider - Peberrod - Agurk

 

Præsentation af retten:

 

Peberrods panna cotta med syltet agurk, stenbiderrogn og vilde urter samt en østers/agurke sorbet

 

En lille sideservering bestående af:

 

Sprød rug med røget stenbider, Æggeblomme og karse

 

Vin: 2020 Vieilles Vignes, Chablis

 

Domaine Christophe ét Fils, Chablis, Frankrig, Magnum

 

Andreas Larsson, Søllerød Kro:

 

Jordbær - chokolade - hedevin

 

Luna Ladefoged, Molskroen

 

Rabarber og honning fra Trustrupgård med chokolade og frisk estragon

 

Maja Hyldal, N.V. Tasting

 

Havtaske – vilde urter – Champagne

 

Andreas Møller, Møntergade

 

Isbar” med banan sorbet og Manjari chokolade, sprød pecan nougatine og rosiner i zaccappa rom

 

 

 

Sponsor: Booksforcooks

 

29.5 kl 18.oo

 

Middag/nomineringsmenu kr 1395,00

 

 

 

 

 

Årets Oste 2022

 

Lucifer, Kbhvn K

 

Svinkløv Badehotel, Fjerritslev

 

Falsled Kro, Millinge

 

Molskroen, Ebeltoft

 

 

 

Sponsor: Arla Unika

 

 

 

Årets Dessert 2022

 

Aro, Odense Ø

 

HimmerRiget, Farsø

 

Syttende, Sønderborg

 

Brace, Kbhvn K

 

Geranium, Kbhvn

 

Koan, Kbhvn

 

 

 

Sponsor: Gourmet Engros

 

 

 

 

 

Årets Restaurantchefprofil 2022

 

Dennis Blok, Molskroen

 

Helle Lieffroy, Lieffroy

 

Tobias Nilsson, Lyst

 

Mette Hvarre Gassner, Ti Trin Ned

 

Peter Pepke, Esmee

 

Jeppe Nexø Gjelstrup, Connection by Alan Bates

 

 

 

Sponsor: DFD

 

 

 

 

 

Årets Bo&Spis adresse

 

Bindingsværket – Restaurant & Ophold, Drammelstrup

 

Hotel Siemsens Gård, Svaneke

 

Mortens Kro & Suites, Aalborg

 

Tyrstrup Kro, Christiansfeld

 

Skoemagerkroen, Kr. Såby

 

 

 

Sponsor:

 

 

 

 

 

Årets Fisk&Skaldyr, menu/restaurant 2022

 

Agger Darling, Agger

 

Limfjordens Hus, Roslev

 

Mefisto, Aarhus

 

Fishmarket, Kbhvn K

 

Medvind, Hanstholm

 

 

 

Sponsor: World Seafood

 

 

 

 

 

Årets Landevejskro 2022

 

Ho Kro, Blåvand

 

Sønderho Kro, Fanø

 

Rødvig Kro & Badehotel, Rødvig

 

Brobyværk kro, Broby

 

Knapp, Aabenraa

 

Norsminde Kro, Odder

 

 

 

Sponsor: Pass the Port/Booksforcooks

 

 

 

 

 

Årets Smørrebrød/dansk køkken 2020

 

Sankt Annæ, Kbhvn K

 

Barr, Kbhvn

 

Hesselet, Nyborg

 

Remouladen, Vejle

 

Carl Nielsen, Kbhvn

 

 

 

Sponsor: Booksforcooks

 

 

 

 

 

Årets kokkeprofil 2022

 

Rasmus Munk, Alchemist 2.0

 

Brian Mark Hansen, Søllerød Kro

 

Jack Cramer, Okê

 

Patrick Lieffroy, Lieffroy

 

Jakob de Neergaard, Marchal

 

Sponsor: Unika

 

 

 

Årets Fine Wine Selection 2022

 

Alchemist 2.0. Kbhvn K

 

Geranium, Kbhvn Ø

 

Søllerød Kro. Holte

 

Syttende, Sønderborg

 

HimmerRiget, Farsø

 

Lyst, Vejle

 

 

 

Sponsor: Theis Vin

 

 

 

Årets intimate+exotic/spicy 2022

 

Propaganda, Kbhvn

 

Jatak, Kbhvn

 

Kesar, Horsens

 

Barabba, Kbhvn K

 

Aro, Odense Ø

 

 

 

Sponsor; World Seafood

 

 

 

 

 

Årets Avec&Vinkort 2022

 

La Buca, Vanløse

 

Domestic, Aarhus C

 

Lieffroy, Nyborg

 

Marchal, Kbhvn

 

Esmee, Kbhvn

 

 

 

Sponsor: Oskar Davidsen & Co

 

 

 

 

 

Årets grønne menu/Årets saftmenu/alkoholfrie 2022

 

Noma, Kbhvn K

 

Alimentum, Aalborg

 

Domestic, Aarhus

 

Geranium, Kbhvn Ø

 

Bistro Lupa, Kbhvn Ø

 

 

 

Sponsor: Booksforcooks

 

 

 

 

 

Årets Gennembrud 2022

 

Esmee, København K

Reel, Aarhus

Mota, Nyk. Sj

 

Koan, Kbhvn N

 

 

 

Sponsor: Brønnum

 

 

 

 

 

Årets Sommelier 2022

 

 Simon Bjerre, Alimentum

 

Anders Binderup Holm, Bühlmann

 

Mathias Bang, HimmerRiget

 

Rasmus Amdi Larsen, Møntergade

 

Guido Lolli, La Buca

 

Michelle Hemme, Hos

 

 

 

Sponsor: Holy Bean

 

 

Årets Restaurant 2022

 

Det har været et hårdt og minutiøst arbejde for redaktionen at finde frem til de 6 nominerede  restauranter i år.

Dels er der utrolig mange kandidater i det øvre gourmetunivers dels er der mange forskellige stilarter at tage i betragtning.

Årets 6 nomineringsmiddage vil som sædvanligt blive afholdt i perioden medio august - medio september. 

Årets Restaurant kåres på gallaeventet på restaurant HimmerRiget den 3o okt kl 17.00.

 

De nominerede:

I ALFABETISK RÆKKEFØLGE:

BACCHUS, ODENSE

fransk, så fransk at det føles at spise Haute Cuisine i Lyon, men vi er i Odense, hvor vedholdenhed og kvalitet går hånd i hånd og hvor brioche saucisson , torbot au four,  bresse poulet og confit d’canard er signaturen for en arketypisk fransk ”Chez Stephane” oplevelse.

 

BRACE,KBHVN K

 

Moderne italiensk ristorante med tydelig Gualtieri Marchesi-touch(Milanoperioden der introducerede  kreative sammensmeltninger af italiensk og fransk), nu har Brace ladet italiensk gastronomi smelte sammen  med nynordisk . Restauratørpakket Nicola og Ursula er hhv kok og restaurantchef har prioriteret italiensk gæstfrihed og design .

 

 BÜHLMANN, AALBORG 

 

når gourmet opleves gourmet, bliver alle sanser beriget, intet falsk alt harmonisk og dog balancerende på knivsæggen, dyb velbehagelig glæde og med forventninger måltidet igennem, at det varer ved.

 

GHRELIN, AARHUS Ø 

 

moderne kreative serveringer i velportionerede størrelser med visuelt pirrende og nydelsesfulde kombinationer, hvor sæson og smag understreges i en underspillet elegance, der signalerer et mere internationalt end dansk udtryk på tallerkenen.

 

HIMMERRIGET,FARSØ 

i et sportsligt miljø hvor motion og fysisk udfoldelse er vigtigt, har man vægtet  at drive fine dining restaurant: Eksklusiv gastronomi, fremragende vine og udsøgt betjening i en trilogi værd at opleve for os alle. Sjældent oplevet så vedholdende som her. Værd at rejse efter.

MOTA,NYKØBING SJ 

 

hvor usædvanligt fagligt talent samarbejder med krøllet genialitet frembringer velsmagende retter på bæredygtig basis, grønt, urter, rødder, bær og kål plus østers, fisk, blæksprutte fra lokalt miljø. Claus Henriksens visikort på Mota

Sponsor: HKI OST

Årets Caviarkreation 2022

 

 

 

Sponsor: Caviar House & Prunier

Årets Wait&See - Next

 

 

 

Sponsor: Booksforcooks

DDS_ikon2022.jpeg
DDS_ikon2022.jpeg
DDS_ikon2022.jpeg
DDS_ikon2022.jpeg
DDS_ikon2022.jpeg
DDS_ikon2022.jpeg
DDS_ikon2022.jpeg
DDS_ikon2022.jpeg
DDS_ikon2022.jpeg
DDS_ikon2022.jpeg
DDS_ikon2022.jpeg
DDS_ikon2022.jpeg
DDS_ikon2022.jpeg
DDS_ikon2022.jpeg
DDS_ikon2022.jpeg