Guiden betaler principielt altid vore TEST spisninger, d.v.s.menu plus vine. 

For aktivt at fortsætte guidens interesse for at følge den stigende gastronomiske opadstigende kvalitetskurve på Færøerne, har det være et must at få forøget den færøske sponsorsupport for fortsat guideudgivelse. 

 

FAROE BEST 2023. 

Releasedato er på samme dato som Galla event afholdes med uddeling af hæderspriser til en lang række nominerede. 30 oktober 2022 er galladato. 

Galla er ikke alene for restaurantbranchens udøvende, men alle med interesse for mad og drikke, service og restauranter kan booke plads på booksforcooks.dk 

Redaktion : Bent Christensen
Udgiver: Bent C forlag APS * tel. +45 40131310 * bent@bentchristensen.com

 

Nomineringer 2022

Årets restaurant 2022

 

Nominerede:

 

The Tarv, Roks

 

Sponsor: HKI OST

 

 

 

Årets grønne servering 2022

 

nominerede

 

Ruts

 

Sponsor: Booksforcooks

 

 

Årets restaurantchefprofil 2022

 

nominerede

 

Sponsor: Dagrofa Foodservice

 

 

 

Årets dessert/konditori 2022

 

nominerede

 

Sponsor:

 

 

 

Årets Smørrebrød 2022

 

Nominerede

 

Smidjan

 

Sponsor:

 

 

 

Årets Kokkeprofil, inspirerende og moderne, anno 2022

 

nominerede

 

Poul Andrias Ziska, Aki Heràlvsson, Teitur Christensen

 

Sponsor:  

 

 

Årets Sommelier 2022   

 

 

 

Sponsor: Theis Vine

 

nominerede

 

 

Årets Vin&Avec udvalg 2022

 

Sponsor:

 

 

 

Årets kød 2022

 

nominerede

 

Aarstova* Hallartun* The Tarv

 

 

Årets gennembrud 2022

 

Roks

 

Sponsor: 

 

 

 

Årets bo&spis adresse 2022

 

nominerede

 

Havgrim

 

Sponsor:

 

 

 

Årets appetizers/snacks/bread faroese origin 2022

 

nominerede

 

 Sponsor:

 

––

 

Årets vin&Avec 2021

 

nominerede

 

Sponsor: Theis Vine

 

––

 

Årets fisk&skaldyr + ræst 2022

 

Nominerede

 

Roks

 

Sponsor: 

IMG_0030.jpg

Færøerne har siden 2010 år haft en særskilt position i Den danske Spiseguide for klassificerede kvalitetsrestauranter med stjerner og sol, kniv & Gaffel 

incl repræsentationer i diverse nomineringer i forskellige kategorier. 

Den færøske gastronomi har glædeligvis udviklet sig i en meget positiv retning, siden guiden første gang bragte sine vurderinger. 

Den udvikling har naturligvis medført, at antallet af relevante restauranter, der besøges for bedømmelse er steget markant og alene i dette kalenderår -2022- er der iflg vore observationer en snes restauranter værd at besøge. 

Guiden kun optager restauranter, som vi – delvis anonymt delvis forud oplyst – har besøgt med testspisning for øje.