Guiden betaler principielt altid vore TEST spisninger, d.v.s.menu plus vine.
For aktivt at fortsætte guidens interesse for at følge den stigende gastronomiske opadstigende kvalitetskurve på Færøerne, har det være et must at få forøget den færøske sponsorsupport for fortsat guideudgivelse.
FAROE BEST 2023.
Releasedato er på samme dato som Galla event afholdes med uddeling af hæderspriser til en lang række nominerede. 30 oktober 2022 er galladato.
Galla er ikke alene for restaurantbranchens udøvende, men alle med interesse for mad og drikke, service og restauranter kan booke plads på booksforcooks.dk
Redaktion : Bent Christensen Udgiver: Bent C forlag APS * tel. +45 40131310 * bent@bentchristensen.com
Nomineringer 2022
Årets restaurant 2022
Nominerede:
The Tarv, Roks
Sponsor: HKI OST
Årets grønne servering 2022
nominerede
Ruts
Sponsor: Booksforcooks
Årets restaurantchefprofil 2022
nominerede
Sponsor: Dagrofa Foodservice
Årets dessert/konditori 2022
nominerede
Sponsor:
Årets Smørrebrød 2022
Nominerede
Smidjan
Sponsor:
Årets Kokkeprofil, inspirerende og moderne, anno 2022
nominerede
Poul Andrias Ziska, Aki Heràlvsson, Teitur Christensen
Sponsor:
Årets Sommelier 2022
Sponsor: Theis Vine
nominerede
Årets Vin&Avec udvalg 2022
Sponsor:
Årets kød 2022
nominerede
Aarstova* Hallartun* The Tarv
Årets gennembrud 2022
Roks
Sponsor:
Årets bo&spis adresse 2022
nominerede
Havgrim
Sponsor:
Årets appetizers/snacks/bread faroese origin 2022
nominerede
Sponsor:
––
Årets vin&Avec 2021
nominerede
Sponsor: Theis Vine
––
Årets fisk&skaldyr + ræst 2022
Nominerede
Roks
Sponsor:

Færøerne har siden 2010 år haft en særskilt position i Den danske Spiseguide for klassificerede kvalitetsrestauranter med stjerner og sol, kniv & Gaffel
incl repræsentationer i diverse nomineringer i forskellige kategorier.
Den færøske gastronomi har glædeligvis udviklet sig i en meget positiv retning, siden guiden første gang bragte sine vurderinger.
Den udvikling har naturligvis medført, at antallet af relevante restauranter, der besøges for bedømmelse er steget markant og alene i dette kalenderår -2022- er der iflg vore observationer en snes restauranter værd at besøge.
Guiden kun optager restauranter, som vi – delvis anonymt delvis forud oplyst – har besøgt med testspisning for øje.





