top of page

Årets Souschef 2025

Kokketræf konkurrence for indstillede souschefer

 

Dato: 23. marts 2025 kl 12.30

Sted: Brønnum Food Lab, Ellekær 10, 2730 Herlev. 

Eventet er udsolgt. Det er desværre ikke længere muligt at booke plads.

 

De danske restauranter har indstillet souschefer.

6 mødes til kokke konkurrence.

Følgende serverer hver sin kreation for publikum:

Lasse Westman, Tri

Alt fra sæsonens fisk fra Thyborøn, Linemuslinger fra Limfjorden, Gittes kål og Dansk tang

Jacquesson Cuvée 747, Champagne

 

Andreas Kèke Thorvaldsen, Fakkelgaarden

Dansk blæksprutte m. Kartoffelcremé, Vesterhavost & Rømø reje X.O

Bonnigal-Bodet Buisson Chenin Blanc 2020, Loire

 

Mathias Christensen, Tivoli Brasserie 

Svine brisler glaseret i svampe BBQ, selleri terrin med tørret hjerte serveret med en tærte på fermenteret svampe

Ritme Plaer 2021, Priorat

 

Alexander Damgaard Jensen, Fladbro Kro

Grillet Dådyrryg med Vintergrønt 

Emanuel Darnaud Saint Joseph 2022, Rhône

 

Lucas Juhl Nielsen, Tree-Top

Vinter gulerødder fra Skovløkke.

Gulerødder, edamammebønner, skalotteløg og stilke.

Sauce på reduceret gulerodssaft, magnolie sirup og chili

Kreydenweiss Lune à Boire Orange 2023, Alsace

 

Mikkel Bech, Mark

Farseret helleflynder med kammusling souffle serveres med artiskokhjerter, vand spinat og beurre blanc

Bouchard Père & Fils Beaune du Château Blanc 1 Cru 2019, Bourgogne


––––
 

3 souschefer fortsætter som nominerede i kategorien.

 

Vinsponsor: Erik Sørensen Vin A/S

Dommere: Per Bach, Catherine Fogel & Stefan Nordahl-Pedersen

Sponsor: Oluf Brønnum & Co. samt Den danske Spiseguide

bottom of page