Årets Souschef 2025
Kokketræf konkurrence for indstillede souschefer
Dato: 23. marts 2025 kl 12.30
Sted: Brønnum Food Lab, Ellekær 10, 2730 Herlev.
Eventet er udsolgt. Det er desværre ikke længere muligt at booke plads.
De danske restauranter har indstillet souschefer.
6 mødes til kokke konkurrence.
Følgende serverer hver sin kreation for publikum:
Lasse Westman, Tri
Alt fra sæsonens fisk fra Thyborøn, Linemuslinger fra Limfjorden, Gittes kål og Dansk tang
Jacquesson Cuvée 747, Champagne
Andreas Kèke Thorvaldsen, Fakkelgaarden
Dansk blæksprutte m. Kartoffelcremé, Vesterhavost & Rømø reje X.O
Bonnigal-Bodet Buisson Chenin Blanc 2020, Loire
Mathias Christensen, Tivoli Brasserie
Svine brisler glaseret i svampe BBQ, selleri terrin med tørret hjerte serveret med en tærte på fermenteret svampe
Ritme Plaer 2021, Priorat
Alexander Damgaard Jensen, Fladbro Kro
Grillet Dådyrryg med Vintergrønt
Emanuel Darnaud Saint Joseph 2022, Rhône
Lucas Juhl Nielsen, Tree-Top
Vinter gulerødder fra Skovløkke.
Gulerødder, edamammebønner, skalotteløg og stilke.
Sauce på reduceret gulerodssaft, magnolie sirup og chili
Kreydenweiss Lune à Boire Orange 2023, Alsace
Mikkel Bech, Mark
Farseret helleflynder med kammusling souffle serveres med artiskokhjerter, vand spinat og beurre blanc
Bouchard Père & Fils Beaune du Château Blanc 1 Cru 2019, Bourgogne
––––
3 souschefer fortsætter som nominerede i kategorien.
Vinsponsor: Erik Sørensen Vin A/S
Dommere: Per Bach, Catherine Fogel & Stefan Nordahl-Pedersen
Sponsor: Oluf Brønnum & Co. samt Den danske Spiseguide