ÅRETS SOUSCHEF kokketræf 2024
Årets Souschef Kbhvn/Sjælland
konkurrencetræf for nominering. Kokkedal Slof 10 marts 2024 kl 16.30:
-
Joachim Laugesen, Studio
-
"Gris, gulerødder, soja og brunet smør"
-
Laura Steenholdt , Karikatur: Selleri, hasselnød og brunet smør.G
-
Mathias Christensen, Crown Plaza
-
Farserede Torsk- østers - tang og æbler
-
Mads Holst Kokkedal Slot : Hamachi, østers og agurk.
-
Caspar Leander Hotel Bretagne: Pighvar - Brisler - Variation af løg -Kaffir Lime - Sherry
-
Eerika Plamus, a Terre
-
Skærising “carré”, farseret kål & citrusurter
Dommerteam: Per Bach Andersen, Malene & Stefan Nordahl-P, Bent Christensen
17 marts kl 16.30 på Ny Hattenæs, Silkeborg
Nordjylland
-
Nick Jensen, Ruths Brasseri: "Pitihvier a la royal"
-
Taatsiannguaq Geisler, Alimentum: Ådal ørred med fennikel, vilde urter & hyldeblomst eddike
-
Midt/Øst Jylland
-
Mads Kilstrup, Ny Hattenæs: Dessert “afternoon tea”
-
Daniel Juul Abildgaard, Fladbro kro: Thyborøn
-
Magnus Kubel, Molskroen: Farseret fisk, musling og porre
-
Sydjylland
-
Lasse Monska, Restaurant Marsk: Kammusling - Vadehavs østers - kål - kartoffel
Dommerteam: Kim Jørgensen, Bent Christensen, Per Bach Andersen
Gæster kan booke pladser på booksforcooks.dk
Begge steder er der mulighed for at booke værelser
Info til deltagende souschefer
Nøjagtigt gæsteantal oplyses kort før de 2 datoer. Forventet antal: 40
Tekniske faglige spørgsmål rettes til de arrangerende restauranter
Ønsker man at prioritere vine til ledsagelse af retten er det ok at finde sponserende leverandører, oplys venligst…...ellers vælger guiden
Der udpeges 2 souschefer ved hvert træf, der går videre i konkurrencen. Den endelige vinder af Årets Souschef 2024 kåres på Grand Galla på
HimmerRiget, Farsø d 27 oktober kl 16.30.
Viinderdiplom uddeles på gallaen. Nomineringsdiplomer kan bestilles mod eksp./fragtomk.