Klassifikation

Vurderingen af den enkelte restaurant bygger på følgende klassifikation

Kniv-Gaffel..jpg
en_stjerne.jpg
to_stjerner.jpg
tre_stjerner.jpg
sol.jpg
Elite.jpg
et_vinglas.jpg
to_vinglas.jpg
tre_vinglas.jpg
Tal_under_vinglas.jpg
Ikon_edited.jpg

Kniv & Gaffel

For et interessant køkken med god pris/kvalitetsrelation.

 

En stjerne

 

Tildeles restauranter, der serverer mad og drikke i et niveau der er over dansk gennemsnitsniveau i sin kategori.

 

To stjerner

Tildeles restauranter, der tilbyder en sæsonsikker, udfordrende og spændende spiseoplevelse med personlig og kyndig betjening og med god vejledning m.h.t. drikkevarer.

 

Tre stjerner

Tildeles restauranter, hvor der altid er sikkerhed for at menuer, betjening og vin & drikke sortiment er på dansk topniveau.

SOL

 

Tildeles restauranter, der FREMSTÅR målrettet/fokuseret på at komme i betragtning til EEE – kategorien. For at komme i betragtning skal alle parametre indenfor restaurantoplevelser have høj prioritet: Maden, innovation og smag, menuerne, (den røde tråd), vin og drikke sortimenter, udvalg, tema og servicering, betjening af gæster ”overall”, atmosfære, bordkomfort, bestik/glas m.m., temperatur, lysforhold, akustik, musik, atmosfære.

EUROPA EXCLUSIV ELITE

 

Her vil meget få restauranter blive placeret. Kriteriet er at de udvalgte restauranter er direkte sammenlignelige i kvalitet/udførelse/servicering som på europæisk ***Michelin.

Klassifikationer, vin Guiden klassificerer prioriterer personligt afstemte vinsortimenter, hvor bredde, dybde og mangfoldighed er tilstede. Alibi vinkort eller tematisk funderede vinudvalg analyseres grundigt.

World class

Det tårnhøje niveau, hvor ambition, kreativitet, nydelse og velvære, danner den helstøbte oplevelse, der er få restauranter i verden forundt at præstere.

 

Tilfredsstillende vin- og avecsortiment der hænger sammen med menukortets tilbud. Evt. et mindre, men velovervejet og udsøgt vin og avecudvalg.

 

Bemærkelsesværdigt og veldisponeret vin- og avecsortiment.

 

Fremragende vin- og avecsortiment. Vin: Bemærkelsesværdigt i såvel dybde som bredde indenfor distrikter og årgange. Avec: Spirituosa, kaffe, the.

 

Tal under vinglas angiver detailklassifikation af vin- og avecrating, angivet som point ud af maksimalt 35.

 

IKON: Gennem årtier har en række af dansk gastronomis største ildsjæle dannet forbillede for både yngre og ældre kollegaer og ikke mindst opretholdt et højt niveau gennem hele deres lange karriere.

Contact