top of page
haaloffame.png

I de seneste uger, hvor ihverfald en del af det danske gastronomiunivers har været på den anden side normalen, grundet et flerdages besøg krydret med diverse events koncentreret om el Bulli faderen Ferran Adria og hans betydning for den gastronomiske udvikling det seneste kvarte århundrede, er der også stærkt fokus på en 32 årig dansk kok og kreatør og tænksom sjæl, Rasmus Munk på Alchemist. Det er ikke en hverdagsoplevelse, at folk står i kø for at sikre sig en plads på en dansk restaurant mod at erlægge 15000,00 plus en måske lige så kostbar vinmenu. Men det sker i dette i netop det år, hvor en hvor et tiltag om at introducere Gastronomiens Hall of Fame med et antal legender indenfor dansk restaurantunivers.

På Den danske Spiseguides Gran Galla event d 6 oktober 2024 på Hotel Frederiksminde offentliggøres de første medlemmer i Hall of Fame.

Det er under research og overvejelse hvem og hvor mange (eller hvor få) der kan offentliggøres, men at de seneste 3 - 4 tiår bliver anerkendt, er uden al tvivl.

Spiseguidens redaktion har for længst introduceret ikoner i branchen og det har været en stor glæde at så mange har ladet sig se og deltage ved gallaeventets ikonborde.

Nu tager vi yderligere et skridt og fokuserer på de personer, der har nået en legendestatus. En status, der bygger ikke alene på en høj faglig elitestatus, men hvor personlig habitus og højt omdømme også er afgørende brikker.

En grundlæggende respekt for råvarers betydning, talentudvikling, respekt for innovativitet og kreativitet og teknisk udførelse, visuelt som sundhedsmæssigt,

bottom of page